PUUR Natuurlijke Voeding

In onze webwinkel kunt u terecht voor uw biologische boodschappen. Ons bedrijf is gevestigd in Lienden, dit kleine dorp ligt in de Betuwe aan de A15 tussen Tiel en Nijmegen, een paar kilometer vanaf Rhenen.

U kunt ervoor kiezen uw boodschappen op te laten sturen of zelf af te halen in Lienden. Let er wel op dat bepaalde producten doordat ze niet lang houdbaar zijn alleen af te halen zijn. In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan voeding. Alles 100% biologisch. Vindt u een product niet? Laat het ons weten en we kijken of we het voor u kunnen bestellen en in ons assortiment op kunnen nemen.

molen2Terug naar de basis

Van nature eten mensen voeding uit de natuur. Dingen als vlees, groente, fruit, noten en zaden. Deze dingen plukten,
verbouwden, jaagden zij zelf en het werd niet bewerkt. Na verloop van de tijd kwamen er allemaal commerciële verslaafd makende produkten, maar ook moest alles steeds langer houdbaar zijn waardoor er middeltjes ingespoten worden. Inmiddels is het moeilijk te zeggen dat een gewone appel in de supermarkt ook daadwerkelijk nog gezond is. Omdat wij het belangrijk vinden dat mensen weer gezond eten en zich bewust zijn van wat ze eten, bieden wij biologische produkten aan.

 

Voel je gezond

Door biologische produkten te gebruiken voelt u zich vitaal vanwege alle vitaminen en mineralen die een mens eigenlijk nodig heeft. U zult meer energie en blijdschap ervaren en veel meer aan kunnen. Dit is wat wij iedereen gunnen en we zijn blij dat we dit aan kunnen bieden aan de mensen die dat willen.

 

Molen_voorstraatBiologisch is bij ons echt biologisch

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten er zeker van kunnen zijn dat zij biologische produkten krijgen. Wij hebben zorgvuldig onze leveranciers uitgekozen. Bij onze leveranciers grazen de koeien op het gras, de kippen leggen blij eieren en de groenten en fruit zijn onbewerkt.

 

Wij staan altijd voor u klaar. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten!

2015-08-29-21-00-12